e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Dosadašnje rasprave

Javna rasprava - Prijedlog Pravilnika o izmjenama i dopunama pravilnika o tehničkim uvjetima za kabelsku kanalizaciju
HAKOM objavljuje javnu raspravu o prijedlogu Pravilnika o izmjenama i dopunama pravilnika o tehničkim uvjetima za kabelsku kanalizaciju

Priloženi dokumenti:
Datum otvaranja rasprave: 17. listopada 2012.
Datum zatvaranja rasprave: 05. studenog 2012.

(Registracija i slanje komentara mogući su najkasnije do 14 sati zadnjeg dana rasprave)

Napomena: HAKOM ne preuzima odgovornost za sadržaj ili neprimjerenost sadržaja komentara javne rasprave. Stajališta izražena u komentarima ne odražavaju službena stajališta HAKOM-a i za njih je odgovoran autor. Komentare možete slati i pisanim putem na adresu sjedišta HAKOM-a.

Odgovori i zaključci

U javnu raspravu mogu se uključiti samo registrirani korisnici.
Miljenko: U čl. 5 se konstrukcija primjenji..., 2.11.2012 13:02:07
U čl. 5 se konstrukcija primjenjivih plastičnih zdenaca nepotrebno ograničava na okrugli i šesterokutni profil iako oni mogu uvjetno biti pogodniji pri formiranju zalihostne petlje . Većina plastičnih zdenaca na tržištu, a koji se upotrebljavaju u telekomunikacijskim mrežama, su pravokutnog profila kao i betonski montažni zdenci . Ne postoji europska niti međunarodna norma koja bi profil zdenca iz bilo kojeg razloga ograničavala na okrugli šesterokutni profil. Niti najnoviji draft EN 50174-3 ne diskriminira zdence prema profilu. Ovakova odredba mogla bi se pogrešno tumačiti kao pogodovanje proizvođačima dobavljačima plastičnih zdenaca okruglih i šesterokutnih profia. Stoga je u pravilu treba nepogodno te ga treba preformulirati eventualno s preporučuje se uz navođenje razloga preporuke ukoliko isti postoji .
HT-Hrvatske telekomunikacije d.d.: Poštovani, u prilogu dostavljamo..., 2.11.2012 14:31:57
Poštovani, u prilogu dostavljamo komentare Hrvatskog Telekoma d.d. u okviru javne rasprave o Prijedlogu Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o tehničkim uvjetima za kabelsku kanalizaciju. S poštovanjem, Hrvatski Telekom d.d.

Dokument u prilogu: Komentar HT-a na Pravilnik o tehničkim uvjetima za kabelsku kanalizaciju 2.11.2012.pdf
OT-OPTIMA TELEKOM d.d.: Poštovani, OT-Optima Telekom d.d...., 5.11.2012 10:06:47
Poštovani, OT-Optima Telekom d.d. ovim putem Naslovu dostavlja komentare na Prijedlog Pravilnika o izmjenama i dopunama pravilnika o tehničkim uvjetima za kabelsku kanalizaciju. S poštovanjem, OT-Optima Telekom d.d.

Dokument u prilogu: Komentari OT-a na Prijedlog Pravilnika o izmjenama i dopunama pravilnika o tehničkim uvjetima za kabelsku kanalizaciju.pdf