e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Dosadašnje rasprave

Javna rasprava - Prijedlog izmjene Pravilnika o načinu i rokovima provedbe mjera zaštite sigurnosti i cjelovitosti mreža i usluga
Sukladno članku 22. Zakona o elektroničkim komunikacijama (NN br. 73/08, 90/11, 132/12 i 80/13) Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije otvara javnu raspravu o prijedlogu izmjene Pravilnika o načinu i rokovima provedbe mjera zaštite sigurnosti i cjelovitosti mreža i usluga.

Priloženi dokumenti:
Datum otvaranja rasprave: 11. rujna 2013.
Datum zatvaranja rasprave: 30. rujna 2013.

(Registracija i slanje komentara mogući su najkasnije do 14 sati zadnjeg dana rasprave)

Napomena: HAKOM ne preuzima odgovornost za sadržaj ili neprimjerenost sadržaja komentara javne rasprave. Stajališta izražena u komentarima ne odražavaju službena stajališta HAKOM-a i za njih je odgovoran autor. Komentare možete slati i pisanim putem na adresu sjedišta HAKOM-a.

Odgovori i zaključci

U javnu raspravu mogu se uključiti samo registrirani korisnici.
HT-Hrvatske telekomunikacije d.d.: Poštovani, u prilogu šaljemo kom..., 30.9.2013 11:42:45
Poštovani, u prilogu šaljemo komentare Hrvatskog Telekoma d.d. na prijedlog izmjene Pravilnika o načinu i rokovima provedbe mjera zaštite sigurnosti i cjelovitosti mreža i usluga. S poštovanjem, HT d.d.

Dokument u prilogu: Komentari HT d d _ izmjene Pravilnika o načinu i rokovima provedbe mjera zaštite sigurnosti i cjelovitosti mreža i usluga.30.9.2013.pdf