e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Dosadašnje rasprave

Javni poziv za dostavu idejnih rješenja softverskih aplikacija i usluga
Javni poziv za dostavu idejnih rješenja softverskih aplikacija i usluga koje potpomažu brži razvoj područja od posebne državne skrbi, brdsko-planinska područja i otoke.

Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije obavještava sve zainteresirane da je raspisala javni poziv za dostavu projektnih idejnih rješenja za razvoj softverskih aplikacija i usluga za poticanje i ujednačavanje razvoja širokopojasnosti na područjima od posebne državne skrbi, brdsko-planinskim područjima i otocima. Cilj javnog poziva je prikupiti idejna rješenja za softverske aplikacije i usluge koje potpomažu razvoj gospodarstva i kvalitetu života na spomenutim područjima tj. potpomažu razvoj poljoprivrede, sigurnosti, zdravstva, školstva itd.


Datum otvaranja poziva: 13. studenog 2013.
Datum zatvaranja poziva: 29. studenog 2013.

Idejna rješenja se mogu poslati preporučenom poštom ili predati u pisarnicu HAKOM-a, Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9, 10 110 Zagreb (14. kat).

Eventualne dodatne informacije vezane uz ovaj poziv zainteresirani mogu se dobiti putem elektroničke pošte: potpore_aplikacije@hakom.hr ili preko rubrike „Pitajte nas“ na internetskim stanicama HAKOM-a.(Registracija i slanje komentara mogući su najkasnije do 14 sati zadnjeg dana rasprave)

Napomena: HAKOM ne preuzima odgovornost za sadržaj ili neprimjerenost sadržaja komentara javne rasprave. Stajališta izražena u komentarima ne odražavaju službena stajališta HAKOM-a i za njih je odgovoran autor. Komentare možete slati i pisanim putem na adresu sjedišta HAKOM-a.


U javnu raspravu mogu se uključiti samo registrirani korisnici.