e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Dosadašnje rasprave

Pravilnik o imeniku i službi davanja obavijesti o pretplatnicima
Predmet javne rasprave je Pravilnik o imeniku i službi davanja obavijesti o pretplatnicima kojim se određuje način i uvjeti izrade i objave najmanje jednog sveobuhvatnog telefonskog imenika u tiskanom i elektroničkom obliku te najmanje jedne usluge javnih informacija o pretplatnicima za sve javno dostupne telefonske usluge u Republici Hrvatskoj iz članka 35. stavka 2. točke 2. Zakona. Pravilnikom se uređuju i druge stavke vezane uz izradu telefonskih imenika i usluge javnih informacija sukladno članku 47. Zakona.

Ovim putem pozivamo sve operatore i zainteresirane strane da se uključe u javnu raspravu te da iznesu svoja stajališta, primjedbe, prijedloge i komentare na priloženi dokument.

Priloženi dokumenti: Pravilnik o imeniku i službi davanja obavijesti o pretplatnicima


Datum otvaranja rasprave
: 20. studenog 2008. godine
Datum zatvaranja rasprave: 22. prosinac 2008. godine

(Registracija je moguća najkasnije do 12 sati 22. prosinca 2008. godine, a slanje komentara najkasnije do 16 sati 22. prosinca 2008. godine.)

Napomena: HAKOM ne preuzima odgovornost za sadržaj ili neprimjerenost sadržaja komentara javne rasprave. Stajališta izražena u komentarima ne odražavaju službena stajališta HAKOM-a i za njih je odgovoran autor. 

U javnu raspravu mogu se uključiti samo registrirani korisnici.
ibarlek : VIPnet ovim putem dostavlja sv..., 17.12.2008 14:39:34
VIPnet ovim putem dostavlja svoje komentare na otvorenu javnu raspravu od strane Agencije na temu Pravilnika o imeniku i službi davanja obavijesti o pretplatnicima, te se nadamo da će vam naši komentari i prijedlozi izmjena Pravilnika, priloženi ovdje, biti svakako od koristi i s vaše strane prihvaćeni.


Srdačan pozdrav,

VIPnet d.o.o.
Vrtni put 1, HR - 10 000 Zagreb


Dokument u prilogu: VIPnet_komentari_Pravilnik o imeniku i službi davanja obavijesti.pdf
ncvitan : ..., 22.12.2008 9:44:23
idobraca : Smatram da prije uspostave prv..., 22.12.2008 15:39:12
Smatram da prije uspostave prvog sveobuhvatnog telefonskog imenika (dalje: STI) operatori moraju pretplatniku uz telefonski račun ili na drugi prikladan način dostaviti podatke vezane uz njegov priključak ili priključke, a koji će biti sadržani u STI, kako bi isti imali mogućnost ažurirati podatke, ali i eventualno dati ili uskratiti dozvolu objave podataka.
ddretar : Poštovani,

izvolite p..., 22.12.2008 15:55:10
Poštovani,

izvolite primiti komentare T-HT Grupe na prijedlog Pravilnika o imeniku i službi davanja obavijesti o pretplatnicima.Dokument u prilogu: Komentari Pravilnika o imeniku i službi davanja obavijesti o pretplatnicima- 22 12 08 .pdf