e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

HAKOM objavio izvješće sa Svjetske radiokomunikacijske konferencije - WRC19

VIJEST

Izvješće uključuje pregled rezultata rada Svjetske radiokomunikacijske konferencije 2019 i dostupno je na HAKOM-ovim internetskim stranicama.

 
ZAGREB, 9. travnja 2020. - Međunarodna telekomunikacijska unija (ITU) objavila je 31. ožujka 2020. Finalne akte s prethodne Svjetske radiokomunikacijske konferencije, koja je održana od 28. listopada do 22. studenoga 2019. u Sharm el-Sheikhu u Egiptu. Dokument je dostupan na poveznici. Tim povodom HAKOM je objavio izvješće koje daje pregled rezultata WRC19 po nekim područjima i temama konferencije koje su od interesa za najveći broj korisnika radiofrekvencijskog spektra u Republici Hrvatskoj. Izvješće se može vidjeti na poveznici.

                                                                                       # # #
 

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70

Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr

 
O HAKOM-u:

HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja


 
 ispiši stranicu