e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

BEREC-ov Stakeholder forum održat će se 19. listopada 2020.

VIJEST

Registracija za sudjelovanje na forumu, na kojemu će se razmijeniti ideje sa dionicima o radu i planovima BEREC-a te će se raspraviti teme relevantne za tržište telekomunikacija, moguća je do 15. listopada.

 
ZAGREB, 25. rujna 2020. - Europsko regulatorno tijelo za elektroničke komunikacije BEREC (Body of European Regulators for Electronic Communications) održat će 19. listopada u 14 sati svoj godišnji Stakeholder forum na kojemu će  se razmijeniti ideje sa dionicima o radu i planovima BEREC-a te će se raspraviti teme relevantne za tržište telekomunikacija.

Zbog nepredvidive epidemiološke situacije u svijetu, događaj će se održati putem interneta. Registracija je već moguća na internetskoj stranici BEREC-a. Svoje upite zainteresirani, registrirani sudionici, mogu uputiti u prijavnom obrascu ili ih poslati  elektroničkom poštom na adresu press@berec.europa.eu najkasnijedo 15. listopada 2020.

Na dan događaja, prijenos uživo bit će omogućen  na  internetskoj stranici BEREC-a, otprilike 10-15 minuta prije početka foruma.
 
Više informacija dostupno je na poveznici.

                                                                                              # # #
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.  

 
 ispiši stranicu