e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Posjet južnokorejskog regulatora HAKOM-u

Predstavnici Korejske komunikacijske agencije posjetili su HAKOM. Razlog posjeta je razmjena iskustava jer Korejci rade studiju o razvoju elektroničkih komunikacija u Hrvatskoj.
 
Zagreb, 9. rujna 2013. - Prošli petak je devetoročlana delegacija stručnjaka iz Korejske komunikacijske agencije (Korea Communications Agency - KCA), na čelu s dr. sc. Kweon Osangom, posjetila HAKOM. Južnokorejski regulator radi studiju o Hrvatskoj, a posjet HAKOM-u je poslužio za upoznavanje sa stručnjacima i rukovodstvom, razmjenu iskustva te još bolje upoznavanje rada HAKOM-a i hrvatskog tržišta elektroničkih komunikacija.
 
Hrvatska i HAKOM su, prema njihovim riječima, odabrani za studiju jer “Hrvatska predstavlja primjer zemlje koja je u vrlo kratkom vremenu, od stjecanja neovisnosti, rata, tranzicije i liberalizacije, postigla značajne uspjehe u području elektroničkih komunikacija“. Studija će, između ostalog, pomoći južnokorejskom regulatoru iskoristiti pozitivna hrvatska iskustva u upravljanju radiofrekvencijskim spektrom te organizaciji južnokorejskog fonda za razvoj komunikacija.
 
 ispiši stranicu