e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

HAKOM na 6. Danima elektroničkih medija

VIJEST
 
HAKOM sudjeluje na 6. Danima elektroničkih medija, koji se održavaju u Opatiji od 28. do 30. studenog.
 
ZAGREB, 29. studenog 2013. – U Opatiji se u suorganizaciji HAKOM-a od 28. do 30. studenog 2013. održavaju 6. Dani elektroničkih medija, 19. Dani radija, 6. Dani televizija i 6. Dani Interneta. Sudionike je na svečanom otvorenju u ime HAKOM-a pozdravio Miljenko Krvišek, a u programu konferencije predavanja su održali stručnjaci iz područja frekvencijskog planiranja. Danijel Vlahović održao je predavanje o međunarodnom usklađivanju radijskih postaja prema ženevskim sporazumima GE-84 i GE-06, a Miran Gosta na temu lokalnih televizija u hrvatskom i međunarodnom frekvencijskom planu.
 
Dani elektroničkih medija su tradicionalna konferencija koja se bavi aktualnim temama nakladnika elektroničkih medija te pruža nakladnicima komunikaciju s regulatorima i predstavnicima uprave.
 
Više informacija o samoj konferenciji može se pronaći na poveznici: http://www.hurin.hr/  
 
                                                                                                        
                                                                                                    # # #
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: https://www.hakom.hr
Za postavljanje pitanja potrebna je registracija.
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištu elektroničkih komunikacija i poštanskih usluga. Agencija štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora raznolikih komunikacijskih i poštanskih usluga po prihvatljivim cijenama, definira održive konkurentne uvjete operatorima i davateljima usluga uz pravedne uvjete za povrat investicija te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kvaliteti života u RH upotrebom modernih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija i poštanskih usluga, podržavanje rasta investicija i inovacija u tržište elektroničkih komunikacija i poštanskih usluga, osiguravanje učinkovitog korištenja ograničenih resursa, ubrzanje rasta širokopojasnih proizvoda i usluga, osiguravanje pristupačne ponude komunikacijskih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, definiranje i implementiranje učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih kompetencija reguliranja tržišta.
 
 ispiši stranicu