e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

HAKOM predstavio koristi elektroničke komunikacijske infrastrukture za jedinice lokalne samouprave

VIJEST

Na tematskoj sjednici saborskog Odbora za lokalnu i područnu (regionalnu) samoupravu predstavljene su koristi od DTK u jedinicama lokalne i područne samouprave.
 
ZAGREB, 2. travnja 2014. –. U Hrvatskom saboru je održana tematska sjednica Odbora za lokalnu i područnu (regionalnu) samoupravu s temom: "DTK-Distributivna telekomunikacijska kanalizacija u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave". Uvodno izlaganje održali su predstavnici Hrvatske agencija za poštu i elektroničke komunikacije, predsjednik vijeća HAKOM-a dr. sc. Dražen Lučić, zamjenik predsjednika vijeća Domagoj Jurjević te stručnjak za pravne poslove HAKOM-a Hrvoje Perica. Naglasak izlaganja bio je na sadašnjoj i budućoj koristi koje jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave mogu imati od elektroničke komunikacijske infrastrukture na svom području.
 
Više informacija može se saznati na internetskoj poveznici http://www.sabor.hr/

                                                                                                    # # #
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: https://www.hakom.hr
Za postavljanje pitanja potrebna je registracija.
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištu elektroničkih komunikacija i poštanskih usluga. Agencija štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora raznolikih komunikacijskih i poštanskih usluga po prihvatljivim cijenama, definira održive konkurentne uvjete operatorima i davateljima usluga uz pravedne uvjete za povrat investicija te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kvaliteti života u RH upotrebom modernih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija i poštanskih usluga, podržavanje rasta investicija i inovacija u tržište elektroničkih komunikacija i poštanskih usluga, osiguravanje učinkovitog korištenja ograničenih resursa, ubrzanje rasta širokopojasnih proizvoda i usluga, osiguravanje pristupačne ponude komunikacijskih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, definiranje i implementiranje učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih kompetencija reguliranja tržišta.
 
 ispiši stranicu