e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Šesta Svjetska telekomunikacijska konferencija o razvoju

VIJEST

U Dubaiju se od 30. ožujka do 10 travnja održava šesta Svjetska telekomunikacijska konferencija o razvoju. Tema konferencije je „Širokopojasni pristup za održivi razvoj“.
 
ZAGREB, 3. travnja 2014. –.Od 30. ožujka do 10. travnja održava se šesta Svjetska telekomunikacijska konferencija o razvoju (WTDC 2014) u Ujedinjenim Arapskim Emiratima u Dubaiju. Ova konferencija Međunarodne telekomunikacijske unije (ITU) održava se svake četiri godine, a tema ovogodišnje je “Širokopojasni pristup za održivi razvoj“.
 
Cilj konferencije je uspostaviti radne programe i upute za definiranje telekomunikacijskih pitanja i prioriteta o razvoju, te pripremiti smjernice i upute za Sektor razvoja telekomunikacija pri Međunarodnoj telekomunikacijskoj uniji (ITU-D) za razdoblje od sljedeće četiri godine.
 
Više o konferenciji može se pronaći na internetskim stranicama Međunarodne telekomunikacijske unije na adresi:
http://www.itu.int/en/ITU-D/Conferences/WTDC/WTDC14/Pages/default.aspx
 
                                                                                                     # # #
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: https://www.hakom.hr
Za postavljanje pitanja potrebna je registracija.
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištu elektroničkih komunikacija i poštanskih usluga. Agencija štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora raznolikih komunikacijskih i poštanskih usluga po prihvatljivim cijenama, definira održive konkurentne uvjete operatorima i davateljima usluga uz pravedne uvjete za povrat investicija te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kvaliteti života u RH upotrebom modernih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija i poštanskih usluga, podržavanje rasta investicija i inovacija u tržište elektroničkih komunikacija i poštanskih usluga, osiguravanje učinkovitog korištenja ograničenih resursa, ubrzanje rasta širokopojasnih proizvoda i usluga, osiguravanje pristupačne ponude komunikacijskih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, definiranje i implementiranje učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih kompetencija reguliranja tržišta.
 
 ispiši stranicu