e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

HAKOM na Međunarodnom regulatornom forumu 2014.

VIJEST
 
U Beču se održava Međunarodni regulatorni forum 2014. na kojem kao sudionik panel rasprave sudjeluje Domagoj Jurjević, zamjenik predsjednika Vijeća HAKOM-a.
 
ZAGREB, 06. listopada 2014. – U organizaciji Međunarodnog instituta za komunikacije (International Institute of Communications – IIC), u sklopu tjedna komunikacijskih politika i regulacije, u Beču se 6. i 7. listopada održava Međunarodni regulatorni forum 2014. Domaćin foruma je Austrijsko regulatorno tijelo za radiodifuziju i telekomunikacije (RTR). Tjedan koji uključuje dva velika događaja, godišnju konferenciju i Međunarodni regulatorni forum, okupit će predstavnike regulatora, medija i industrije, a središnja tema je „Trendovi u globalnim komunikacijama“.
 
Međunarodni regulatorni forum traje dva dana i podijeljen je u šest tematskih cjelina, a u sklopu cjeline pod nazivom „Konsolidacija na tržištu ili tržišno natjecanje“, na panel diskusiji će sudjelovati Domagoj Jurjević, zamjenik predsjednika Vijeća HAKOM-a.
 
Više informacija o samoj konferenciji te cjelokupnom tjednu događanja može se pronaći na poveznici http://www.iicom.org/international-regulators-forum
 
 
 
                                                                                                  # # #
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: https://www.hakom.hr
Za postavljanje pitanja potrebna je registracija.
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.
 ispiši stranicu