e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

HAKOM na 7. Danima elektroničkih medija

VIJEST 
 
HAKOM sudjeluje na 7. Danima elektroničkih medija, koji se održavaju u Opatiji od 21. do 23. listopada.

ZAGREB, 22. listopada 2014. – U Opatiji se u suorganizaciji HAKOM-a od 21. do 23. listopada 2014. održavaju 7. Dani elektroničkih medija, 20. Dani radija, 7. Dani televizija i 7. Dani Interneta. Pozdravni govor na svečanom otvorenju je u ime HAKOM-a održao ravnatelj mr. sc. Mario Weber, a na samoj konferenciji također sudjeluju i HAKOM-ovi stručnjaci iz područja upravljanja radiofrekvencijskim spektrom. Rukovoditelj odjela kontrole spektra  Danijel Vidaković sudjeluje na okruglom stolu o budućnosti radiofrekvencijskog spektra i naknadama za emitiranje, a stručnjak Srećko Mimica će održati prezentaciju s temom DVB-T2 kao platforma za digitalni radio.
 
Na sada već tradicionalnim Danima elektroničkih medija raspravljaju se aktualne teme nakladnika elektroničkih medija te je na jednom mjestu omogućena razmjena mišljenja i komunikacija između nakladnika, regulatora i predstavnika uprave.
 
Više informacija o konferenciji može se pronaći na poveznici: http://www.hurin.hr/
 
 
                                                                                                  # # #
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: https://www.hakom.hr
Za postavljanje pitanja potrebna je registracija.
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.
 
 ispiši stranicu