e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

HAKOM na konferenciji KOM 2014

 VIJEST

Na konferenciji o elektroničkim komunikacijskim tehnologijama i normama u informatici KOM 2014, koja se održava u Zagrebu 24. i
25. studenoga, HAKOM je ponovo imao zapažen nastup.


ZAGREB, 24. studenoga 2014. – U Zagrebu se 24. i 25. studenoga održava konferencija KOM 2014, skup o elektronički  komunikacijskim tehnologijama i normama u informatici, a i ove godine HAKOM-ovi stručnjaci su održali nekoliko zapaženih predavanja. Konferenciju je uvodnim predavanjem na temu „Tržište elektroničkih komunikacija u Republici Hrvatskoj“ otvorio dr. sc. Dražen Lučić, predsjednik Vijeća, dok su stručna predavanja održali Ana Mijalić s temom „Pregled stanja i razvoj tržište elektroničkih komunikacija, Velimir Švedek je predstavio „Program potpora za razvoj širokopojasnog pristupa internetu“, a Gordan Šimac „Implementaciju LTE tehnologije u Hrvatskoj –     regulatorni prikaz“. U sklopu panel rasprave „Novi trendovi – telekomunikacije i usluge“, HAKOM je predstavljao  Tomislav   Lovrić.
 
Više informacija o samoj konferenciji može se pronaći na poveznici: http://kom2014.conferenceatnet.com/

 
 

 
                                                                
   
                               
                                                                                                         # # #
 
  
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: https://www.hakom.hr
Za postavljanje pitanja potrebna je registracija.
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.


 
 ispiši stranicu