e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

26. – 28. listopada 2010. – IPA twinning projekt - radionica o zaštiti tržišnog natjecanja u području elektroničkih komunikacija

Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije (HAKOM) korisnik je IPA twinning projekta koji se vodi pri Agenciji za zaštitu tržišnog natjecanja (AZTN) pod nazivom „Provođenje politika tržišnog natjecanja i državnih potpora u Republici Hrvatskoj“.
 
Ciljevi navedenog projekta vrijednog 1 milijun eura su poboljšati uvjete za provođenje politika zaštite tržišnog natjecanja i državnih potpora kroz pružanje pomoći AZTN-u i dionicima projekta, osobito sektorskim regulatorima, davateljima državnih potpora i sudstvu u razumijevanju i provedbi pravila o tržišnom natjecanju i državnim potpora u Europskoj uniji.
 
Tijekom trajanja projekta, stručnjaci HAKOM-a i AZTN-a sudjeluju pored ostalog i na zajedničkim radionicama gdje razmjenjuju iskustva i unaprjeđuju znanja u području zaštite tržišnog natjecanja u elektroničkim komunikacijama u suradnji sa Autorita garante della concorrenza e del mercato i UK Department for Business Inovation and Skills koji izvode twinning projekt sa strane država članica EU.
  
 
 ispiši stranicu