e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Obavijest: Objavljen javni poziv na sastanak svim operatorima elektroničkih komunikacija zainteresiranima za ulaganje u širokopojasni pristup

VIJEST
 
Sastanak će se održati u četvrtak, 8. rujna 2016., a tema sastanka bit će otvorena pitanja vezana uz provedbu Okvirnog nacionalnog programa za razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja, modeli ulaganja i dosadašnja iskustva te suradnja na razvoju širokopojasnog pristupa u Republici Hrvatskoj u razdoblju do 2020. godine, s naglaskom na područja u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja.  
 
ZAGREB, 31. kolovoza 2016. – Nastavno na donošenje Strategije razvoja širokopojasnog pristupa u RH u razdoblju od 2016. do 2020. godine i Okvirnog nacionalnog programa za razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja (ONP), Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM) upućuju poziv na sastanak svim operatorima elektroničkih komunikacija zainteresiranima za ulaganje u širokopojasni pristup.
 
Tema sastanka bit će otvorena pitanja vezana uz provedbu Okvirnog nacionalnog programa za razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja, modeli ulaganja i dosadašnja iskustva te suradnja na razvoju širokopojasnog pristupa u Republici Hrvatskoj u razdoblju do 2020. godine, s naglaskom na područja u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja.
 
Sastanak će se održati u četvrtak, 8. rujna 2016. u 10 sati, u Ministarstvu pomorstva, prometa i infrastrukture, Prisavlje 14, IX. kat, dvorana 904. Napominjemo da je broj predstavnika svakog pojedinog operatora ograničen na dvije osobe, a dolazak je potrebno potvrditi najkasnije do 6. rujna 2016. do 14 sati na adresu elektroničke pošte: uprava@caacro.hr
 
Poziv se može vidjeti ovdje
 
                                                                                              # # #
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
Za postavljanje pitanja potrebna je registracija.
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.
 
 ispiši stranicu