e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

HAKOM na seminaru u Briselu u organizaciji DG Connect-a i FSR-a

VIJEST

Na seminaru će biti govora o sudskoj praksi EU u području elektroničkih komunikacija, kao i u srodnim područjima te o novim izazovima za nacionalne sudove. 

 
ZAGREB, 20. siječnja 2017. – U Briselu se ovog petka, u organizaciji DG Connect-a (Opća uprava za komunikacijske mreže, sadržaj i tehnologiju) i Florence School of Regulation (FSR), održava seminar na temu ˝The role of the judiciary in the changing digital single market˝. Na seminaru, čije održavanje podupire Europska komisija, bit će govora o sudskoj praksi EU u području elektroničkih komunikacija, kao i u srodnim područjima te o novim izazovima za nacionalne sudove. Prigoda je to za razmjenu iskustava predstavnika sudstva, regulatora, europskih institucija i akademske zajednice o najboljoj praksi u raznim aspektima regulacije elektroničkih komunikacija i medija.

Na seminaru sudjeluju predstavnici sudova zemalja članica EU, kao i predstavnici nacionalnih regulatora, a Hrvatsku regulatornu agenciju za mrežne djelatnosti (HAKOM) predstavljaju više stručnjakinje za pravne poslove Jagoda Peleponjko, dipl. iur. i Marina Matić, dipl. iur.


                                                                                             # # #  
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.
 ispiši stranicu