e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

HAKOM na konferenciji CEE CEE u Opatiji

VIJEST

Na otvaranju konferencije, prvog dana, održan je i okrugli stol s temom ˝Novi izazovi u EEA i ne-EEA ICT i telekomunikacijskim tržištima˝, a na kojem je kao panelist sudjelovao mr. sc. Mario Weber, ravnatelj HAKOM-a.

 
ZAGREB, 26. siječnja 2017. - U Opatiji se od 25. do 27. siječnja, u organizaciji Orbis Telekoma, održava šesta po redu CEE CEE konferencija (Central and Eastern Europe Carriers and Enterprises Event), koja je okupila preko 400 stručnjaka iz područja elektroničkih komunikacija iz zemalja Srednje i Istočne Europe. Tijekom održavanja konferencije sudionici će biti upoznati s novim tehnološkim rješenjima.

Na otvaranju konferencije, prvog dana, održan je i okrugli stol s temom ˝Novi izazovi u EEA i ne-EEA ICT i telekomunikacijskim tržištima˝, a na kojem je kao panelist sudjelovao mr. sc. Mario Weber, ravnatelj Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a). U sklopu konferencije bit će održano više radionica, kao i bilateralnih sastanaka s ciljem unaprjeđenja suradnje i razmjene pozitivnih iskustava.
 
Više informacija o ovoj konferenciji može se vidjeti putem poveznice http://www.cee-cee.net/
 
CEE CEE_1.jpg
CEE CEE_2.jpg
 

                                                                                             # # #  
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.
 ispiši stranicu