e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

HAKOM na radionici na temu numeracije za ePoziv

NEWS

Radionica u organizaciji Odbora za elektroničke komunikacije i Radne skupine za numeraciju i mreže održat će se u utorak u Kopenhagenu
.

ZAGREB, 30. siječnja 2017. - U organizaciji Europske konferencije poštanskih i telekomunikacijskih uprava, Odbora za elektroničke komunikacije (CEPT/ECC - European Conference of Postal and Telecommunications Administrations/Electronic Communications Committee) i Radne skupine  za numeraciju i mreže (Working Group Numbering and Networks, WG NaN) u Kopenhagenu će se 31. siječnja 2017. održati javna radionica na temu numeracije za ePoziv (”Public Workshop on Numbering for eCall”).

Na radionici će se raspravljati o važnosti numeracije ePoziva za sve sudionike koji su uključeni u pružanje navedene usluge, kao i o preostalim koracima u implementaciji ePoziva. Na radionici će sudjelovati predstavnici regulatornih tijela, industrije i administracije zemalja članica Europske unije. Hrvatsku regulatornu agenciju za mrežne djelatnosti (HAKOM) predstavljat će stručnjak za komunikacijske usluge Nikša Crnčević, mag. ing. 

                                                                                              # # #  
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.
 ispiši stranicu