e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

HAKOM na konferenciji ˝Trendovi u telekomunikacijama u 2017. godini˝

VIJEST

Predsjednik Vijeća HAKOM-a dr. sc. Dražen Lučić sudjelovat će u panel raspravi na temu ˝50 nijansi digitalnog: Izazovi digitalne transformacije i regulatorni okviri˝.

 
ZAGREB, 1. veljače 2017. - U organizaciji PwC Hrvatska i poslovnog tjednika Lider ove srijede, 1. veljače, u Zagrebu se održava konferencija ˝Trendovi u telekomunikacijama u 2017. godini˝. Konferencija na kojoj će biti predstavljeni rezultati aktualnih globalnih istraživanja vezanih uz sektor telekomunikacija, okupila je brojne stručnjake, vodeće ljude telekomunikacijskog sektora, medija i tehnologije. Predsjednik Vijeća Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a) dr. sc. Dražen Lučić sudjelovat će u panel raspravi na temu ˝50 nijansi digitalnog: Izazovi digitalne transformacije i regulatorni okviri˝, u sklopu koje će, među ostalim, biti riječi o utjecaju ekonomske situacije na telekomunikacijsko tržište u Republici Hrvatskoj, prilagodbi poslovnih  modela globalnim trendovima, izazovima digitalne transformacije i regulatornom okviru.
 
U sklopu konferencije održat će se i CEO panel koji će okupiti vodeće ljude telekomunikacijskih operatora u Hrvatskoj. Više informacija o ovoj konferenciji može se vidjeti putem poveznice https://lider.media/tmt/

                                                                                             # # #  
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.
 
 
 ispiši stranicu