e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Predstavnici HAKOM-a imenovani u Nacionalno vijeće za kibernetičku sigurnost

VIJEST

Vlada RH imenovala je predsjednika Vijeća HAKOM-a dr. sc. Dražena Lučića za člana, a ravnatelja mr. sc. Maria Webera za zamjenika člana Nacionalnog vijeća za kibernetičku sigurnost.


ZAGREB, 17. veljače 2017. - Na zatvorenom dijelu 21. sjednice, Vlada Republike Hrvatske imenovala je predsjednika, zamjenika predsjednika, članove i zamjenike članova Nacionalnog vijeća za kibernetičku sigurnost, sukladno Odluci o osnivanju Nacionalnoga vijeća za kibernetičku sigurnost i operativno-tehničke koordinacije za kibernetičku sigurnost. U Nacionalno vijeće za kibernetičku sigurnost imenovani su predstavnici nadležnih ministarstava i institucija. Predsjednik Vijeća Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a) dr. sc. Dražen Lučić imenovan je za člana, a mr. sc. Mario Weber, ravnatelj HAKOM-a imenovan je za zamjenika člana Nacionalnog vijeća za kibernetičku sigurnost.

Više informacija može se vidjeti putem poveznice.

                                                                                             # # #  
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.

 ispiši stranicu