e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

HAKOM na konferenciji ˝e-biz 2017˝ predstavlja novosti u svom projektu e-Agencija

VIJEST

Konferencija o elektroničkom poslovanju okuplja brojne stručnjake iz područja elektroničkih komunikacijskih tehnologija i normi u informatici te stručnjake zainteresirane za nove trendove digitalnog poslovanja u Hrvatskoj. Posljednjeg dana konferencije HAKOM će predstaviti svoju aplikaciju ˝Procjenitelj troškova˝ te Registar ˝Ne zovi˝.

ZAGREB, 29. ožujka 2017. – U sklopu trodnevne konferencije o elektroničkom poslovanju ˝e-biz 2017˝, koja se od ponedjeljka održava u Zagrebu,  stručnjak Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a) Andro Marčev, dipl. ing., ove će srijede održati izlaganje na temu ˝Agencija 2.0.˝. Tom prigodom bit će predstavljene novosti u HAKOM-ovom projektu e-Agencija. Dvije bitne novosti su uvođenje aplikacije ˝Procjenitelj troškova˝ i uvođenje Registra ˝Ne zovi˝. Naime, operatori elektroničkih komunikacijskih usluga u aplikaciju „Procjenitelj troškova“ unose svoje tarife koje nude na tržištu te korisnici unosom svojih navika potrošnje dobivaju informaciju koje tarife su najpovoljnije za njih sukladno navikama. Registar ˝Ne zovi˝ omogućava korisnicima upis i zaštitu od neželjenijih poziva te istovremeno omogućava svim poslovnim subjektima, koji se bave prodajom, na jednostavan način pristup brojevima koji su upisani u registar kako iste ne bi pozivali.

Konferencija o elektroničkom poslovanju ˝e-biz 2017˝, okuplja brojne stručnjake iz područja elektroničkih komunikacijskih tehnologija i normi u informatici te stručnjake zainteresirane za nove trendove digitalnog poslovanja u Hrvatskoj. Sudionici ovogodišnje, 16. konferencije po redu, bave se temama kao što su digitalno društvo, digitalno zdravstvo, digitalizacija poslovanja i digitalna sigurnost. Više informacija o ovoj konferenciji može se vidjeti putem poveznice http://e-biz.conferenceatnet.com/  

                                                                                             # # # 
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.
 ispiši stranicu