e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

HAKOM na Cisco Connect konferenciji

VIJEST

Ovogodišnja konferencija održava se u Puli u organizaciji tvrtke Cisco. 
 
ZAGREB, 6. travnja 2017. – U Puli će ovog četvrtka, 6. travnja, biti otvorena 16. Cisco Connect konferencija, a organizator ovog dvodnevnog događanja je Cisco, jedna od vodećih svjetskih tvrtki u području informacijske tehnologije. Tijekom konferencije, koja okuplja preko 400 sudionika i čiji je cilj približiti tehnologije koje čine poslovne aktivnosti jednostavnijima i efikasnijima te sudionike upoznati s nadolazećim trendovima i probuditi novu kreativnost, održat će se niz plenarnih i paralelnih predavanja. Prigoda je to za razmjenu stručnih znanja i iskustava te nadogradnju postojećih znanja i vještina. Ovogodišnja konferencija posebno je posvećena DevNet radionicama koje će sudionicima omogućiti da upoznaju nove načine automatizacije svojih mrežnih okruženja te će kroz tehnološke inovacije učiniti IT sustave relevantnijima u unaprjeđenju poslovnih rezultata.

Hrvatsku regulatornu agenciju za mrežne djelatnosti (HAKOM) na konferenciji predstavlja stručnjak za informacijsku tehnologiju Siniša Vukojević,  univ. spec. secur. inf. i rukovoditelj Odjela IS/IT Damir Sušanj, dipl. ing. el. 
 
Više informacija o konferenciji može se vidjeti putem poveznice http://www.cisco.com/c/m/hr_hr/training-events/2017/cisco-connect.html

                                                                                             # # # 
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.
 
 ispiši stranicu