e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Na HAKOM-ovim internetskim stranicama objavljen osvježeni tekst o radijskoj opremi

VIJEST

Detaljne informacije u svezi stavljanja radijske opreme na tržište EU, tumačenja propisa EU-a o radijskoj opremi i njezinoj ujednačenijoj primjeni u različitim sektorima i na cijelom jedinstvenom tržištu, mogu se pronaći na HAKOM-ovim internetskim stranicama.

 
ZAGREB, 5. svibnja 2017. -  Na internetskim stranicama Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a) objavljen je osvježeni tekst o radijskoj opremi u svrhu boljeg informiranja gospodarskih subjekata vezano uz stavljanje radijske opreme na tržište EU, tumačenje propisa EU-a o radijskoj opremi i njezinoj ujednačenijoj primjeni u različitim sektorima i na cijelom jedinstvenom tržištu.  
 
Detaljnije informacije mogu se pronaći na poveznici.
 
U slučaju nejasnoća ili dodatnih upita korisnici se mogu obratiti na mail adresu RiTT-oprema@hakom.hr

                                                                                             # # # 
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.

 
 ispiši stranicu