e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Obilježen Dan Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija (FERIT) u Osijeku

VIJEST
 
HAKOM je i ove godine bio pokrovitelj jedne od nagrada najuspješnijim studenti(ca)ma fakulteta, koje su dodjijeljene povodom 39. obljetnice i Dana FERIT-a.
 
ZAGREB, 18. svibnja 2017. - Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija (FERIT) u Osijeku, koji djeluje pri Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera, obilježio je ovoga tjedna 39. obljetnicu svog djelovanja. Tom prigodom održana je i svečana sjednica Fakultetskog vijeća na kojoj su dodijeljene nagrade najuspješnijim studentima. Svečanoj sjednici nazočili su dr.sc. Dražen Lučić, predsjednik Vijeća, i mr. sc. Mario Weber, ravnatelj Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a), koji je i uručio nagradu HAKOM-a.
 
HAKOM s Elektrotehničkim fakultetom u Osijeku njeguje dugogodišnju uspješnu suradnju, koja se odvija u stručno-znanstvenom području, prije svega u okviru projekta ˝Pogled u budućnost˝ te s HAKOM-ovim Kontrolno-mjernim središtem u Osijeku. HAKOM je i ove godine pokrovitelj jedne od nagrada najuspješnijim studenti(ca)ma fakulteta, koje se dodjeljuju povodom Dana FERIT-a.

Više o Danu FERIT-a može se pronaći na poveznici https://www.etfos.hr/fakultet/novosti-i-dogadanja/3631#3631
 
FERIT-20170518.JPG
 

                                                                                             # # # 
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 

 
O HAKOM-u:
 

HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.
 ispiši stranicu