e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Studenti Pravnog fakulteta u Zagrebu u posjetu HAKOM-u

VIJEST

Predstavnici HAKOM-a predstavili su studentima ulogu i rad ovog neovisnog regulatornog tijela na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga.

ZAGREB, 22. svibnja 2017. - Ovog ponedjeljka, 22. svibnja, Hrvatsku regulatornu agenciju za mrežne djelatnosti (HAKOM) posjetili su studenti Pravnog fakulteta u Zagrebu. Tom prigodom predstavnici HAKOM-a predstavili su studentima ulogu i rad ovog neovisnog regulatornog tijela na tržištima elektroničkih komunikacija, poštanskih usluga i željezničkih usluga.

Studijski posjet je bio prigoda studentima, budućim pravnim stručnjacima, da se neposredno upoznaju s položajem javnopravnih regulatornih tijela u pravnom poretku i usklade teorijska znanja s praktičnim iskustvima što će im biti od koristi u daljnjem studiranju pravnih znanosti i pripremi za buduća zanimanja.   
 
Pravnici posjeta 1.jpg
Pravnici posjeta 2.jpg
Pravnici posjeta 3.jpg
Pravnici posjeta 4.jpg


                                                                                            # # #
  
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.
 ispiši stranicu