e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Završeni radovi na uređenju Trga Nevenke Topalušić

VIJEST

U srijedu, 24. svibnja, s početkom u 8 sati, bit će svečano otkriveno i spomen-obilježje hrvatskoj braniteljici koja je preminula tijekom prosvjeda branitelja u Savskoj.

ZAGREB, 23. svibnja 2017. - Završeni su radovi na uređenju Trga Nevenke Topalušić ispred Ministarstva branitelja, gdje će u srijedu, 24. svibnja, s početkom u 8 sati, biti svečano otkriveno i spomen-obilježje hrvatskoj braniteljici koja je preminula tijekom prosvjeda branitelja u Savskoj. Na tom mjestu još je krajem prosinca 2015. postavljena bista, a nakon opsežnih radova koji su započeli u prvoj polovici travnja ove godine, prostor je dodatno oplemenjen te su na istom postavljene klupe i zelenilo. Radove vrijedne oko 300 tisuća kuna financirao je Grad Zagreb.

Nevenka Topalušić bila je stopostotni invalid prve skupine, pripadnica 2. gardijske brigade "Gromovi" i majka četvero djece, a preminula je 22. listopada 2014. Ana Dragija, kći gospođe Topalušić, bila je  zaposlenica HAKOM-a.

                                                                                             # # #
  
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.

 
 
 ispiši stranicu