e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

HAKOM na 8. sjednici Odbora za praćenje Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“

VIJEST

Sjednica Odbora za praćenje Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“ održava se u Zagrebu u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.
 
ZAGREB, 1. lipnja 2017. - U organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, u svojstvu Upravljačkog tijela za Operativni program „Konkurentnost i kohezija“, ovog se četvrtka u Kongresnom centru Forum Zagreb održava 8. sjednica Odbora za praćenje Operativnog programa. Na sjednici Odbora se, između ostalog, raspravlja o prijedlogu kriterija i metodologije za odabir operacija unutar investicijskog prioriteta 2a/specifičnog cilja 2a1 (proširenje dostupnosti širokopojasnog pristupa i izgradnja mreža velikih brzina te podrška usvajanju novih tehnologija i mreža za digitalno gospodarstvo).
 
Na sjednici Hrvatsku regulatornu agenciju za mrežne djelatnosti (HAKOM) predstavljaju rukovoditeljica Odjela za fondove EU Ivana Madžar, dipl. oec., kao članica Odbora, i viša stručnjakinja Josipa Đerek, dipl. iur., kao zamjenska članica Odbora.
 
Konkurentnost i kohezija1-20170601.jpg
Konkurentnost i kohezija2-20170601.jpg
Konkurentnost i kohezija3-20170601.jpg

 
                                                                                            # # #
  
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.
 
 ispiši stranicu