e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Ravnatelj HAKOM-a mr. sc. Mario Weber otvorio ˝Capacity Europe East˝ konferenciju

VIJEST

Dvodnevna konferencija, koja okuplja preko 250 sudionika, po prvi put se održava u Hrvatskoj, a okuplja najveće veleprodajne operatore na tržištu Europe i Azije.

ZAGREB, 5. lipnja 2017. – U Dubrovniku se, 5 i 6. lipnja, održava međunarodna ˝Capacity Europe East˝ konferencija. Ova konferencija se po prvi put održava u Hrvatskoj, a okuplja najveće veleprodajne operatore na tržištu Europe i Azije.

Na konferenciji sudjeluje 250 sudionika iz različitih zemalja, a konferenciju je uvodnim govorom otvorio ravnatelj Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a) mr.sc. Mario Weber.

Cilj konferencije je povezivanje i razmjena iskustava različitih sudionika u području elektroničkih komunikacija, a više informacija o konferenciji može se vidjeti putem poveznice http://www.capacityconferences.com/Capacity-Europe-East.html
 
Capacity Europe East1-20170605.jpg
Capacity Europe East2-20170605.jpg

 
                                                                                             # # #
  
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.

 ispiši stranicu