e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

HAKOM na konferenciji NEM 2017 u Dubrovniku

VIJEST

Ravnatelj HAKOM-a mr. sc. Mario Weber sudjeluje u panel raspravi na temu ˝Regulativne nepravilnosti: Operatori vs. zakoni˝.

ZAGREB, 13. lipnja 2017. - U Dubrovniku se od 12. do 16. lipnja održava  konferencija NEM 2017 (New Europe Market), koja okuplja profesionalce regionalne, ali i svjetske televizijske industrije. Na konferenciji sudjeluje oko tisuću sudionika, koji će nazočiti panel raspravama, posebnim prezentacijama, screeninzima i ostalim popratnim događanjima. Konferenciju je u ponedjeljak otvorio holivudski glumac Michael Weatherly, koji je izložio svoja iskustva u radu na popularnoj CBS-ovoj seriji Bull. 

Program konferencije uključuje niz zanimljivih tema izravno povezanih s ključnim temama u svijetu televizije. Govornici na panelima bit će najprestižniji stručnjaci s golemim iskustvom. U panel raspravi na temu ˝Regulativne nepravilnosti: Operatori vs. zakoni˝, koja će se održati ovog utorka, sudjelovat će ravnatelj Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a), mr. sc. Mario Weber.
 
Više informacija o ovoj konferenciji dostupno je putem poveznice http://neweumarket.com/hr/
  
                                                                                             # # #
  
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.
 ispiši stranicu