e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Održan sastanak čelnika HAKOM-a i HURiN-a

VIJEST

Sastanak je bio prigoda i za predstavljanje novog vodstva HURiN-a, imenovanog 13. lipnja ove godine. Razgovaralo se o budućoj zajedničkoj suradnji na poboljšanju uvjeta za rad radijskih nakladnika, koji su u nadležnosti HAKOM-a.

  
ZAGREB, 16. lipnja 2017. – U Hrvatskoj regulatornoj agenciji za mrežne djelatnosti (HAKOM-u) ovog petka, 16. lipnja, održan je sastanak čelnih ljudi HAKOM-a s predstavnicima Hrvatske udruge radijskih nakladnika (HURiN-a). Sastanak je bio prigoda i za predstavljanje novog vodstva HURiN-a, imenovanog 13. lipnja ove godine. Na sastanku su HURiN predstavljali Željko Švenda, predsjednik, Robert Turkalj, prvi zamjenik te Željko Matanić, glavni tajnik. U ime HAKOM-a primili su ih dr. sc. Dražen Lučić, predsjednik Vijeća i Domagoj Jurjević, dipl. oec., zamjenik predsjednika Vijeća HAKOM-a.
 
Razgovaralo se o budućoj suradnji u svezi uvođenja digitalnog radija, poboljšanja čujnosti radijskog programa, međunarodnom usklađenju radiofrekvencijskog spektra te o drugim temama iz nadležnosti HAKOM-a, koje su od značaja za rad radijskih nakladnika.

                                                                                             # # #
  
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.
 
 ispiši stranicu