e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Europska komisija dijeli nagrade za najbolje europske projekte razvoja širokopojasnog pristupa internetu u 2017.

VIJEST

Europska komisija poziva sve zainteresirane da prijave svoje projekte razvoja širokopojasnog interneta na nagradni natječaj „European Broadband Awards 2017“ za najbolje europske projekte u 2017.

 
Zagreb, 29. kolovoza 2017. - Europska komisija poziva sve zainteresirane da prijave svoje projekte razvoja ultrabrzog širokopojasnog pristupa internetu na natječaj za dodjelu nagrada za najbolje europske projekte u 2017. godini. Prijaviti se mogu svi projekti neovisno o veličini projekta, lokaciji, korištenoj tehnologiji te bez obzira je li riječ o privatnoj ili javnoj investiciji. Rok za prijavu je 7. rujna 2017., a proglašenje najboljih projekata i dodjela nagrada održat će se 20. studenog 2017. u Briselu na Danima širokopojasnog pristupa internetu 2017. (Broadband Day 2017). Dodatne informacije mogu se pronaći na ovoj poveznici.

                                                                                             # # # 
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.  
 ispiši stranicu