e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Nastavak dobre suradnje s RATEL-om

VIJEST

Sa srbijanskim regulatorom za elektroničke komunikacije i poštanske usluge, RATEL-om, razgovaralo se u Beogradu o pitanjima od zajedničkog interesa te je dogovorena daljnja suradnja.
 
Zagreb, 30. rujna 2017. – Na poziv srbijanskog regulatornog tijela za regulaciju tržišta elektroničkih komunikacija i poštanskih usluga, Republičke agencija za elektronske komunikacije i poštanske usluge (RATEL), predsjednik Vijeća HAKOM-a dr. sc. Dražen Lučić i zamjenik predsjednika Vijeća Domagoj Jurjević, dipl. oec., 28. i 29. kolovoza bili su u radnom posjetu u Beogradu te su sa članovima upravnog odbora i rukovodstvom RATEL-a razgovarali o pitanjima od zajedničkog interesa i dogovorili daljnju suradnju. To je prvi ovakav sastanak od 2014. HAKOM i RATEL su u studenom 2011. potpisali Sporazum o razumijevanju, koji predviđa suradnju u području regulacije tržišta elektroničkih komunikacija i poštanskih usluga.
 
Više informacija se može pronaći na sljedećoj poveznici.

 
RATEL1-20170830.jpg
RATEL2-20170830.jpg
Ratel 3.jpg


                                                                                             # # # 
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.
 ispiši stranicu