e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Obiteljski dan HAKOM-a

VIJEST

U HAKOM-u je organiziran „Obiteljski dan radnika – s roditeljima na posao“, dan kada djeca mogu doći s roditeljem na posao kako bi se upoznali s radnim okruženjem i poslovima koji rade njihove majke ili očevi.

 
Zagreb, 1. rujna 2017. – HAKOM je organizirao Obiteljski dan radnika – s roditeljima na posao kada na posao s roditeljima mogu doći i njihova djeca kako bi se djeca  izravno upoznala s radnim okruženjem i poslovima svojih majki ili očeva kao i s ostalim poslovima koji se obavljaju u HAKOM-u. Za oko 80-ero djece, koja su danas u HAKOM-u, organiziran je raznolik program edukativnog i zabavnog sadržaja. Između ostaloga, program uključuje upoznavanje djece s HAKOM-ovim mjernim sustavom, obilazak mjernih vozila i podatkovnog centra te konkretnog radnog mjesta roditelja. Tijekom posjeta bit će održane i radionice o sigurnosti na internetu za djecu, jedna od aktivnosti koju HAKOM i inače obavlja na poziv zainteresiranih osnovnih škola, kreativne radionice te ostali zabavni sadržaj prilagođen djeci.
 
Portal 1.jpg
Portal 3.jpg
Portal 4.jpg

                                                                                             # # # 
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.

 
 ispiši stranicu