e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

HAKOM na Danu karijera Fakulteta prometnih znanosti

VIJEST

Fakultet prometnih znanosti, nakon Dana Fakulteta, u utorak 10. listopada 2017., obilježava Dan karijera Fakulteta prometnih znanosti u cilju predstavljanja rada budućim studentima i mogućnosti zapošljavanja trenutnim studentima.

 
ZAGREB, 10. listopada 2017. – Ovog utorka, 10. listopada, održat će se Dan karijera Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Tom prigodom, studentima Fakulteta prometnih znanosti predstavit će se dugoročna suradnja gospodarskog sektora prometa i Fakulteta prometnih znanosti, kako u obrazovnom procesu na svim razinama studija, tako i u zajedničkim istraživanjima i projektima.

Događanje će započeti u 10 sati okruglim stolom na kojem će o mogućnostima studija te perspektivama nakon diplomiranja raspravljati prof. dr. sc. Tomislav Josip Mlinarić, prodekan za znanost i vanjsku suradnju, prof. dr. sc. Kristijan Rogić, pročelnik odjela za logistiku, doc. dr. sc. Diana Božić, predsjednica Povjerenstva za praćenje karijera bivših studenata Fakulteta prometnih znanosti, Mladen Puzak iz tvrtke Hrvatska pošta d.d., Marko Zelenika iz tvrtke Croatia Bus d.o.o., Krešimir Vidović iz tvrtke Ericsson Nikola Tesla d.d. i Dražen Ratković, predsjednik Savjeta Fakulteta.

U predvorju objekta 69, na Borongaju, studentima će se predstaviti neke od tvrtki iz gospodarskog sektora prometa i logistike Republike Hrvatske, koje zapošljavaju prvostupnike i diplomante Fakulteta prometnih znanosti, a isto tako bit će predstavljen i međunarodni program studentske razmjene Erasmus. Jedna od institucija čiji će rad biti predstavljen je i Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM), koja s Fakultetom ima višegodišnju uspješnu  suradnju.

HAKOM-ovi predstavnici na Danu karijera su bivši studenti, koji su zaposleni u HAKOM-u, viši stručnjak za poštanske usluge, mr. sc. Stjepan Paler dipl. ing., i viši stručnjak za željezničke usluge/Inspektor za zaštitu prava putnika u željezničkom prijevozu Kristijan Solina, dipl. ing. univ. spec. elect. comm.
 
FPZ-1-20171010.jpg
FPZ-2-20171010.jpg

                                                                                             # # #

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr 
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.
 
 ispiši stranicu