e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

HAKOM na radionici u Briselu u organizaciji Grupe neovisnih regulatora (IRG-a)

VIJEST

Radionica na temu ˝5G specifičnosti: tehnički izazovi i vrijednost za korisnike˝, okupila je brojne stručnjake, predstavnike akademske zajednice i industrije, kao i predstavnike regulatornih tijela, s ciljem razmjene iskustava.  
  
ZAGREB, 20. listopada 2017. - U organizaciji Grupe neovisnih regulatora (IRG - The Independent Regulators Group), u Briselu je u četvrtak, 19. listopada, održana radionica na temu ˝5G specifičnosti: tehnički izazovi i vrijednost za korisnike˝. Radionica je okupila brojne stručnjake, predstavnike akademske zajednice i industrije, kao i predstavnike regulatornih tijela, s ciljem razmjene iskustava.  
 
Na radionici je Hrvatsku regulatornu agenciju za mrežne djelatnosti (HAKOM) predstavljao zamjenik predsjednika Vijeća HAKOM-a Domagoj Jurjević, dipl. oec.  
  
                                                                                             # # #

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr 
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.
 
 ispiši stranicu