e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

HAKOM na radionici EaPeReg u Minsku predstavio hrvatska iskustva reguliranja tzv. zero - rated usluga

VIJEST

Radionica na temu mrežne neutralnosti organizirana je u okviru Istočnog partnerstva regulatora, koje je forum suradnje između država članica Europske unije i istočnoeuropskih država partnera.

 
ZAGREB, 25. listopada 2017. - U Minsku, Bjelorusija, je održana radionica o mrežnoj neutralnosti. Radionica je organizirana u okviru Istočnog partnerstva regulatora, koje je forum suradnje između država članica Europske unije i istočnoeuropskih država partnera Armenije, Azerbajdžana, Bjelorusije, Gruzije, Moldavije i Ukrajine. Kao predstavnik Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a) na radionici je sudjelovao rukovoditelj Odjela pravnih poslova Domagoj Maričić, dipl. iur., koji je predstavio hrvatska iskustva reguliranja tzv. zero - rated usluga.
 
Više informacija o EaPeReg dostupno je putem poveznice http://eapereg.org/

                                                                                            
                                     
          # # #

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr 
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.

 ispiši stranicu