e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

HAKOM na studijskom putovanju u Finskoj u okviru IPA 2012 Twinning projekta

VIJEST

Glavne teme studijskog posjeta bit će integritet, etika i borba protiv korupcije u javnom sektoru. Studijski posjet sastojat će se od prezentacija, analiza slučaja i rasprava u HAUS-u i relevantnim ministarstvima te drugim organizacijama.

 
ZAGREB, 25. listopada 2017. - U okviru IPA 2012 Twinning projekta ˝Jačanje integriteta javnog sektora˝, koji je započeo u veljači 2017. godine, a zajednički ga provode Ministarstvo uprave Republike Hrvatske, Državni institut za javnu upravu Republike Finske (HAUS) i Visoka škola za javnu upravu Republike Francuske (ENA), organizirano je studijsko putovanje u Helsinki, Finska, u razdoblju od 24. do 28. listopada, čiji je organizator finski Državni institut za javnu upravu. S obzirom kako je svrha ovog projekta poboljšanje standarda etičkog ponašanja zaposlenika, što će u konačnici doprinijeti većem zadovoljstvu građana radom javne uprave, glavne teme studijskog posjeta bit će integritet, etika i borba protiv korupcije u javnom sektoru. Studijski posjet sastojat će se od prezentacija, analiza slučaja i rasprava u HAUS-u i relevantnim ministarstvima te drugim organizacijama.

Hrvatsku regulatornu agenciju za mrežne djelatnosti (HAKOM) na studijskom putovanju predstavlja viši stručnjak za zajedničke poslove Anamarija Kobasić, univ. spec. oec.

                                                                                             # # #

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr 
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.
 
 ispiši stranicu