e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

HAKOM na seminaru u Splitu na temu ˝Zaštita podataka i obveze tvrtki i institucija u provedbi opće EU uredbe o zaštiti osobnih podataka˝

VIJEST

Opća EU uredba o zaštiti osobnih podataka poznatija je pod nazivom ˝GDPR – General Data Protection Regulation uredba˝ i unosi velike promjene u načine upravljanja osobnim podacima te se izravno primjenjuje na sve organizacije koje raspolažu osobnim podacima građana unutar EU.
 
ZAGREB, 6. studenoga 2017. - U organizaciji ZŠEM Poslovne akademije u Splitu se ovog ponedjeljka, 6. studenoga, održava seminar na temu ˝Zaštita podataka i obveze tvrtki i institucija u provedbi opće EU uredbe o zaštiti osobnih podataka˝, a predavač na seminaru je dr. sc. Petar Mišević. Seminar je namijenjen osobama koje rade s osobnim podacima građana, poslovnim i klasificiranim podacima u privatnom, javnom i državnom sektoru, članovima uprava trgovačkih društava, rukovoditeljima, članovima nadzornih odbora i administratorima informacijskih sustava. Opća EU uredba o zaštiti osobnih podataka poznatija je pod nazivom ˝GDPR – General Data Protection Regulation uredba˝ i unosi velike promjene u načine upravljanja osobnim podacima te se izravno primjenjuje na sve organizacije koje raspolažu osobnim podacima EU građana.
 
Na seminaru sudjeluju predstavnici Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a) stručnjak za RiTT opremu Mario Perković–Tabak, ing., stručnjak za željezničke usluge Hrvoje Boban,  spec. admin. publ., i stručnjak za informiranje Mirjana Jurić, bacc. nov.

                                                                                             # # # 
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.   

 
 ispiši stranicu