e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

HAKOM na 20. Call centar konferenciji u Zagrebu

VIJEST 

U radu okruglog stola, koji se održava u sklopu programa konferencije, sudjelovat će i predstavnik HAKOM-a.

ZAGREB, 30. studenoga 2017. - U organizaciji HCCU – Hrvatska call centar udruga, ovog četvrtka, 30. studenoga, u Zagrebu se održava tradicionalna, 20. Call centar konferencija. U sklopu konferencije održat će se niz izlaganja i tri okrugla stola. 

U radu okruglog stola na temu ˝GDPR (General Data Protection Regulation)˝ sudjelovat će i viši stručnjak za zaštitu korisnika Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a) Andro Marčev, dipl. ing., koji će govoriti o iskustvima u svezi registra za zaštitu korisnika “Ne zovi”, kao i ˝Kalkulatoru privatnosti˝, HAKOM-ovoj web aplikaciji koja na temelju unesenih parametara, pomoću umjetne neuronske mreže, procjenjuje rizik za privatnost korisnika.

Više informacija o konferenciji dostupno je putem poveznice http://www.hccu.hr/

                                                                                             # # # 
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta. 

 
 ispiši stranicu