e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

HAKOM na 7. CEE CEE konferenciji u Opatiji

VIJEST

Na konferenciji, koja okuplja preko 400 sudionika iz 30-tak zemalja, poseban će naglasak biti na području informacijske sigurnosti i digitalnih transformacija, kojima će biti posvećen niz prezentacija i izlaganja.


ZAGREB, 25. siječnja 2018. - U Opatiji se od 24. do 26. siječnja održava 7. CEE CEE konferencija (Central and Eastern European Carriers and Enterprises Event), koja okuplja predstavnike nacionalnih i alternativnih telekomunikacijskih operatora, pružatelje specijaliziranih usluga te proizvođače telekomunikacijskih i sigurnosnih rješenja. Na konferenciji sudjeluje preko 400 sudionika iz 30-tak zemalja, a Hrvatsku regulatornu agenciju za mrežne djelatnosti (HAKOM) na konferenciji predstavlja ravnatelj mr. sc. Mario Weber. 

Cilj konferencije, čiji je organizator Avola Solutions d.o.o., je omogućiti povezivanja unutar poslovnog okruženja na svim razinama, a poseban naglasak bit će na području informacijske sigurnosti i digitalnih transformacija, kojima će biti posvećen niz prezentacija i izlaganja.

Više informacija o ovoj konferenciji dostupno je putem poveznice http://www.cee-cee.net/

                                                                                             # # # 
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.  

 
 ispiši stranicu