e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Poziv udrugama za zaštitu potrošača na Drugi ciklus stručne edukacije

Na stručnoj edukaciji, koja će se održati 20. travnja 2018., sudjelovat će stručnjaci Ministarstva gospodarstva poduzetništva i obrta, Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a) i Hrvatske energetske regulatorne agencije. Prijave za edukacije moguće su do 17. travnja.

ZAGREB, 29. ožujka 2018. - Nakon provedenog Prvog ciklusa edukacija Udruga za zaštitu potrošača, koji se održao 23. studenoga 2017.,  i na kojem su, uz Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, sudjelovali i stručnjaci Ministarstva pravosuđa, Ministarstva financija, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva zaštite okoliša i energetike, Hrvatske narodne banke te Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske, Ministarstvo gospodarstva poduzetništva i obrta poziva udruge za zaštitu potrošača na Drugi ciklus stručne edukacije udruga za zaštitu potrošača Republike Hrvatske koji će se održati dana 20. travnja 2018. u Kino dvorani Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta s početkom u 9:00 sati.

Na stručnoj edukaciji sudjelovat će stručnjaci Ministarstva gospodarstva poduzetništva i obrta, Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a) i Hrvatske energetske regulatorne agencije te će se stručno predstaviti sljedeća područja: prava potrošača korisnika elektroničkih komunikacija i poštanskih usluga te prava putnika u željezničkom prometu, prava potrošača pri korištenju usluge električne energije, opskrbe plinom i toplinske energije, on-line trgovina i prekogranična trgovina, te najčešći upiti, predstavke i prijave potrošača.
 
Registraciju za sudjelovanje na edukaciji (ime i prezime, naziv udruge) potrebno je izvršiti na mail: prava.potrosaca@mingo.hr najkasnije do 17. travnja 2018. 

Poziv udrugama dostupan je na poveznici, a program se može vidjeti putem poveznice.
 
                                                                                             # # #
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.  
 
 ispiši stranicu