e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

HAKOM na 11. sjednici Odbora za praćenje Operativnog programa ˝Konkurentnost i kohezija˝

VIJEST

Na sjednici su najavljene izmjene kriterija odabira i metodologije za odabir operacija unutar Investicijskog modela 2a, koje se odnose na gradnju pristupnih NGA mreža u bijelim područjima.

ZAGREB,7. lipnja 2018. - U Zagrebu je u srijedu, 6. lipnja, održana 11. sjednica Odbora za praćenje Operativnog programa ˝Konkurentnost i kohezija˝, na kojoj je Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM) sudjelovala u svojstvu člana Odbora. Na sjednici su prezentirane i usvojene izmjene poslovnika, liste velikih projekata, kao i izmjene Operativnog programa ˝Konkurentnost i kohezija˝. Prezentirane su informacije o izmjeni „ex-ante procjene za financijske instrumente u području poslovne konkurentnosti“ verzija 1.3., od 10. svibnja 2018.


Najavljene su izmjene kriterija odabira i metodologije za odabir operacija unutar Investicijskog modela 2a, koje se odnose na gradnju pristupnih NGA mreža u bijelim područjima, odnosno područjima bez komercijalnog interesa operatora za gradnju. O navedenim izmjenama glasovati će se pisanim putem.

                                                                                       # # #
 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:

HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.  

 

 ispiši stranicu