e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Poziv na BEREC-ovu konferenciju za medije nakon 35. Plenarne sjednicePoziv na konferenciju za medije


ZAGREB, 15. lipnja. 2018. - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM) prosljeđuje Vam u nastavku poziv na konferenciju za medije europskog regulatornog tijela za elektroničke komunikacije BEREC-a (Body of European Regulators for Electronic Communications). 

˝U srijedu, 20. lipnja 2018. u Briselu će se održati konferencija za medije s finalnim izvješćem s 35.  Plenarne sjednice koja se od 13. do 15. ožujka 2018. održava u Gdańsk-Sopot, u Poljskoj. Predsjedavajući BEREC-a, Johannes Gungl (RTR), predstavit će tri glavne teme i odgovoriti na pitanja postavljena za vrijeme konferencije za medije na kojoj su teme:
  • 5G i mobilnost: Zajedničko stajalište o praćenju i pokrivenosti mobilne mreže (s posebnim naglaskom na javnu raspravu) kao i Izvješću o razmjeni infrastrukture;
  • Tržište i ekonomska analiza: Izvješće o spajanjima i akvizicijama;
  • Mreža sljedeće generacije: Izvješćivanje o proizvodima s veleprodajnim proizvodima sloja 2, bez mrežnih linija temeljenih na Ethernet-u na tržištu 4.
 
VAŽNO: Iz sigurnosnih razloga, molimo Vas da se registrirate za sudjelovanje najkasnije do 17. lipnja 2018., kako biste dobili propusnicu za zgradu Europske komisije: Room 3A, Albert Borschette Congress Center (CCAB), Rue Froissart 36, 1040 Brussels, Belgium. 14:00 (CET).

Možete nas uživo pratiti na BEREC-ovoj mrežnoj stranici (BEREC’s website), postavljati pitanja preko Twitter #BERECpublic ili elektroničke pošte: press@berec.europa.eu ili gledati snimku na BEREC-ovom YouTube kanalu nešto kasnije. ˝
 
Više informacija može se vidjeti na poveznici

                                                                                       # # #

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70

Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr


O HAKOM-u:
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.  

 ispiši stranicu