e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

HAKOM u Solinu održao radionicu na temu uspješne realizacije projekta izgradnje infrastrukture širokopojasnog pristupa sufinanciranog sredstvima iz EU fondova

VIJEST

Radionica je održana u organizaciji Grada Solina, a okupila je predstavnike gradova i općina Splitsko-dalmatinske županije.

 
ZAGREB, 20. lipnja. 2018. – Stručnjaci Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a) održali su u Solinu radionicu na temu „Kako do uspješne realizacije projekta izgradnje infrastrukture širokopojasnog pristupa sufinanciranog sredstvima iz EU fondova“. Radionica je bila namijenjena nositeljima projekata temeljenih na Okvirnom nacionalnom programu za razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja.
 
Radionica, održana u organizaciji Grada Solina, a na kojoj su osim stručnjaka HAKOM-a sudjelovali i predstavnici Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, okupila je nositelje projekata i predstavnike gradova i općina s područja Splitsko-dalmatinske županije. Na radionici su otvorene važne teme iz područja pripreme Planova razvoja širokopojasne infrastrukture, kao i javnog poziva za dostavu projektnih prijedloga za sufinanciranje iz fondova EU. Razgovaralo se o aktualnim pitanjima, a nositelji projekata su imali priliku razmijeniti iskustva i čuti primjere iz prakse.
 
Solin1-20180620.jpg
Solin2-20180620.jpg
Solin3-20180620.jpg


                                                                                             # # #
  
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.  
 
 ispiši stranicu