e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Poziv na prijavu projekata za nagradu ˝European Broadband Awards 2018˝

VIJEST

Projekti se na natječaj mogu prijaviti do 7. rujna 2018., a cilj je promicanje uspješno završenih projekata, ali i projekata koji su u fazi provedbe ili planiranja.


ZAGREB, 6. srpnja 2018. - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM), kao nositelj Okvirnog nacionalnog programa za razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja (NOP), obavještava javnost kako je otvoren javni poziv za prijavu projekata za nagradu ˝European Broadband Awards 2018˝. Riječ je o nagradi za najbolje projekte izgradnje širokopojasne infrastrukture, koja se dodjeljuje u sklopu konferencije ˝Broadband Days 2018˝. Cilj je promicanje uspješno završenih projekata, ali i projekata koji su u fazi provedbe ili planiranja. Poziv za prijavu projekata za 2018. otvoren je do 7. rujna 2018.

Pozivaju se svi inicijatori i izvođači projekata širokopojasne infrastrukture neovisno o veličini projekata, lokaciji ili korištenim tehnologijama da se prijave putem prijavnice dostupne na https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/european-broadband-award.

                                                                                              # # #
  
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.  

 
 ispiši stranicu