e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Ponovljeni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa ˝WIFI4EU˝ očekuje se u listopadu

VIJEST

Prvi poziv Europske komisije u svezi dodjele bespovratnih sredstava vezano za inicijativu ˝WIFI4EU˝ poništen je u lipnju. U odnosu na prvi poziv u novom, koji se očekuje u listopadu, povećat će se broj vrijednosnih kupona.

ZAGREB, 30. kolovoza 2018. -  Nakon što je u lipnju 2018. poništen prvi poziv Europske komisije u svezi dodjele bespovratnih sredstava vezano za inicijativu ˝WIFI4EU˝, Europska komisija priprema novi poziv čija se objava očekuje u listopadu 2018. Novost u odnosu na prvi poziv je povećani broj vrijednosnih kupona kojih će u ponovljenom pozivu biti više od 2500.

Pozivaju se svi zainteresirani prijavitelji, odnosno jedinice lokalne samouprave iz Republike Hrvatske koji nisu stigli dovršiti registraciju (priložiti svu potrebnu dokumentaciju uz svoj registracijski profil) na internetskom portalu WIFI4EU, kao i oni koji se još nisu registrirali, da to učine prilikom otvaranja WIFI4EU portala, a što se očekuje u drugoj polovici rujna 2018. Više informacija dostupno je na poveznici.                                                                                           
 Izvor: ec.europa.eu
                                                                                             

                                                                                             # # #
 

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.  
 ispiši stranicu