e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

HAKOM na stručnoj konferenciji o sigurnosti djece na internetu

VIJEST 

Konferencija na temu ˝Igralište novog doba˝ održana je u ponedjeljak u Zagrebu u sklopu javne medijske kampanje ˝Klik vrijedan sigurnosti˝.
 
ZAGREB, 29. listopada 2018. – U organizaciji Centra za nestalu i zlostavljanu djecu ovog ponedjeljka, 29. listopada, u Zagrebu je održana stručna konferencija o sigurnosti djece na internetu na temu ˝Igralište novog doba˝. Konferencija je organizirana u sklopu javne medijske kampanje ˝Klik vrijedan sigurnosti˝, koju financira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u suradnji s Hrvatskom udrugom za odnose s javnošću i Agencijom za odnose s javnošću Mediahint d.o.o, a čiji je cilj edukativnim i promotivnim aktivnostima povećati razinu svijesti djece i odraslih o važnosti sigurnog korištenja interneta i utjecaju digitalnih tehnologija na razvoj djece i mladih. Ideja konferencije je da stručnjaci, koji rade s predškolskom djecom i djecom nižih razreda osnovnih škola, unaprijede svoja znanja i vještine u području sigurnosti i zaštite djece na internetu te utjecaju digitalnih tehnologija kako bi adekvatno i pravodobno reagirali u potencijalno prijetećim situacijama, što dugoročno doprinosi smanjenju rizične uporabe interneta i utjecaju digitalnih tehnologija kod djece.
 
Konferenciju je otvorio mr. sc. Miran Gosta, ravnatelj Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a), koji je tom prigodom najavio nove projekte koje će HAKOM provoditi u suradnji sa Centrom za nestalu i zlostavljanu djecu.
 
Više informacija o ovoj konferenciji dostupno je na poveznici

                                                                                       # # #

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70

Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr


O HAKOM-u:
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.  

 
 ispiši stranicu