e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

HAKOM u suradnji s Fakultetom prometnih znanosti organizira 7. okrugli stol dionika tržišta poštanskih usluga

VIJEST

Cilj održavanja je poticanje dobre poslovne prakse međusobnog interaktivnog komuniciranja i razmjene iskustava dionika tržišta poštanskih usluga u Republici Hrvatskoj.

 
ZAGREB, 14. studenoga 2018. - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM) u suradnji s Fakultetom prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, organizator je 7. okruglog stola na kojemu će sudjelovati predstavnici davatelja poštanskih usluga, tijela državne uprave, interesnih udruženja dionika tržišta poštanskih usluga, akademske zajednice i gospodarstva. Okrugli stol održat će se u četvrtak, 22. studenoga 2018., u prostorijama Fakulteta prometnih znanosti u Zagrebu, Vukelićeva 4.
 
Sa ciljem poticanja dobre poslovne prakse međusobnog interaktivnog komuniciranja i razmjene iskustava dionika tržišta poštanskih usluga u Republici Hrvatskoj, na okruglom stolu prezentirat će se izvješće o pokazateljima (pregledu stanja) na tržištu poštanskih usluga i predstavit će se novo aplikativno rješenje i IT podrška komunikaciji s davateljima poštanskih usluga. Također, tema okruglog stola bit će i Uredba Europskog parlamenta i Vijeća EU o uslugama prekogranične dostave paketa – praktična primjena u RH.

                                                                                              # # #

 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.  

 
 ispiši stranicu