e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

Održan posljednji sastanak BEREC-ove kontaktne skupine u ovoj godini

VIJEST

Glavni cilj sastanka bila je priprema 37. redovite Plenarne sjednice BEREC-a, europskog regulatornog tijela za elektroničke komunikacije, koja će se održati 6. i 7. prosinca 2018. u Pragu.

 
ZAGREB, 16. studenoga 2018. – Četvrti ovogodišnji sastanak kontaktne skupine europskog regulatornog tijela za elektroničke komunikacije BEREC-a (Body of European Regulators for Electronic Communications) održan je 15. i 16. studenoga u Mondorf-les-Bains-u u Luxembourgu, u organizaciji luxembourškog regulatornog tijela, Institute Luxembourgeois De Régulation (ILR). Cilj sastanka bila je priprema 37. redovite Plenarne sjednice BEREC-a, koja će se održati 6. i 7. prosinca 2018. u Češkoj, Prag. 

Dnevni red sastanka kao i informacije o načinu usvajanja dokumenata (npr. javna objava, samo za uporabu BEREC članica, javna rasprava) dostupan je na poveznici.   

                                                                                             # # #

 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.  
 

 ispiši stranicu