e-Agencija

HAKOMetar

Procjenitelj troškova

Nositelj okvirnog programa (NOP)

GIS portal

Kalkulator privatnosti

Aplikacija ''Kviz''

Pregled tržišta

Korisnici: 

Još nemate otvoren račun?
ISO 9001:2008 - Upravljanje kvalitetom

HAKOM i FER organizatori 2. skupa na temu „Osobe s invaliditetom u digitalnom društvu“

VIJEST

Skup će se održati u četvrtak, 29. studenoga 2018., u prostorijama FER-a u Zagrebu, a cilj skupa je dati osvrt na položaj osoba s invaliditetom kao korisnika elektroničkih komunikacijskih usluga.

 
ZAGREB, 27. studenoga 2018. - U organizaciji Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a) i Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu (FER-a) u četvrtak, 29. studenoga 2018., u prostorijama FER-a u Zagrebu održat će se drugi skup na temu „Osobe s invaliditetom u digitalnom društvu“.

Cilj ovog skupa je dati osvrt na položaj osoba s invaliditetom kao korisnika elektroničkih komunikacijskih usluga, predstaviti zaključke s prethodnog skupa te prezentirati pomake koji su postignuti u odnosu na spomenute zaključke, kao i donijeti smjernice za daljnja poboljšanja i definirati buduće korake za povećanje razine kvalitete života osoba s invaliditetom.

Na skupu će sudjelovati predstavnici udruga osoba s invaliditetom, predstavnici operatora, državnih institucija, akademske zajednice i ostali.

                                                                                             # # #

 
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
 
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb
Tel. + 385 (0)1 700 70 07
Fax. + 385 (0)1 700 70 70
 
Novinarski upiti postavljaju se na službenoj web stranici HAKOM-a na adresi: http://www.hakom.hr
 
 
O HAKOM-u:
 
HAKOM (www.hakom.hr) - Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – osigurava pretpostavke za ravnopravno tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištima elektroničkih komunikacija te poštanskih i željezničkih usluga. HAKOM štiti interese korisnika i osigurava mogućnost izbora usluga po prihvatljivim cijenama, određuje održive konkurentne uvjete operatorima, davateljima poštanskih usluga i željezničkim prijevoznicima uz pravedne uvjete za povrat ulaganja te pruža podršku ekonomskom rastu, javnim uslugama i kakvoći života u RH primjenom suvremenih tehnologija. Strateški ciljevi HAKOM-a su unaprjeđenje regulacije tržišta elektroničkih komunikacija te željezničkih i poštanskih usluga, podržavanje rasta ulaganja i inovacija u tržišta, učinkovita uporaba ograničenih resursa, ubrzani rast širokopojasnih usluga, velika ponude komunikacijskih, željezničkih i poštanskih usluga, zaštita i informiranje korisnika, izgradnja učinkovitog i sveobuhvatnog informacijskog sustava, određivanje i ugradnja učinkovitih procesa te stjecanje multidisciplinarnih stručnosti i znanja u području reguliranja tržišta.  
 
 ispiši stranicu